Veel bedankjes op kerstkaarten

Bedankje-kerstkaart

“Een kaartje. Kleine moeite, groot plezier”, was lange tijd een slogan die ‘s lands grootste postverwerker gebruikte. Dat geldt zeker voor de kerstkaartenactie die onze stichting eind vorig jaar startte om de uitgezonden militairen te waarderen voor hun inzet voor de vrede in de wereld. De scholen in Dronten gaven gehoor aan onze actie waardoor wij vele kerstkaarten konden opsturen.

Op ons secretariaat stroomden de reacties vanuit de hele wereld binnen. Lieve, persoonlijke groetjes aan bijvoorbeeld Sanne, Madelijn, Nathan en Benjamin. Ze komen van Marcel en Margriet uit Spanje die zorgen dat schepen veilig over de zeeën kunnen varen,  Anne die bijdraagt aan de vrede in Irak en Coen uit de Verenigde Arabische Emiraten. Maar er waren ook bedankjes uit Afghanistan, Tunesië en Jordanië. Allemaal blije, verraste en ontroerde militairen die het ontzettend lief vonden om van kinderen een kerstkaart te ontvangen met veelal een persoonlijke boodschap.

Wat ontzettend leuk om een tekening van jou te krijgen in Spanje.
Je hebt echt een geweldige kerstboom ingekleurd.
In Spanje zien de kerstbomen er ook heel mooi uit, maar die van jou is toch wel een van de allermooiste!
De tekening krijgt een mooi plekje.

Enkele foto’s hebben we hieronder geplaatst samen met een paar mooie reacties.

Hartelijk dank voor de mooie tekeningen van Annarins en Maud van groep 5B van de Zevensprong in Dronten.
Heel ontroerend om op deze manier steun te ontvangen uit Nederland.

bedankt04
bedankt02
bedankt03
bedankt01

Wat onwijs leuk, de kerstgeschenken aan onze militairen hier in Jordanië.
Ze zijn goed ontvangen en we hebben uiteraard ook een paar foto’s gemaakt (zie de bijlagen).
Dank aan de Stichting en uiteraard ook alle dank naar de lieve kinderen die met hun creativiteit de leuke kaarten hebben gemaakt voor ons! Wij zijn er heel blij mee.

Het grote aantal kaarten, het enthousiasme waarmee ons initiatief op de scholen werd ontvangen en het aantal reacties en foto’s dat wij van de uitgezonden militairen mochten ontvangen, maken het dat wij deze actie als succesvol kunnen bestempelen en zeker ook dit jaar weer herhaald zal worden.

 

Vond je dit artikel nuttig?
JaNee

Misschien ook interessant

Kerstboodschap van uw voorzitter

Biddinghuizen, december 2023 Beste medeveteranen, donateurs, vrijwilligers en sympathisanten, Aan het einde van het jaar [...]

Bestuurswisseling

DRONTEN – Ze is een vertrouwd gezicht binnen de Stichting Veteranen Gemeente Dronten, zorgt voor [...]