Unit Victor, de app voor veteranen

UnitVictor

Gratis app voor en door veteranen

Ken jij Unit Victor al? Via deze gratis app speciaal voor veteranen kun je in contact blijven met oud-collega’s, kameraden die je uit het oog verloren bent weer terugvinden en op de hoogte blijven van nieuws en evenementen. Stichting Veteranen gemeente Dronten werkt er hard aan om ook een vermelding in de app te krijgen. Stichting Veteranen gemeente Dronten vind je ook terug in de app. Zo kan je gemakkelijk met de andere leden in contact blijven.

Verbinding

In Unit Victor kun je oud-collega’s zoeken op naam, missie, krijgsmachtonderdeel, jaartal, bijnaam en vereniging. De app is alleen toegankelijk voor veteranen via je registratienummer. Zo kun je gemakkelijk contact houden met mede-veteranen in een beveiligde omgeving. Voor de gezelligheid, voor het ophalen van herinneringen en als dat nodig is, om elkaar te steunen.

Nieuws en evenementen

Blijf op de hoogte van nieuws rondom veteranen en Defensie, en van evenementen in Nederland. Via de kalender kun je evenementen delen, erop reageren en zien wie er allemaal naar een bijeenkomst gaat. Binnenkort is het mogelijk automatische meldingen te ontvangen voor evenementen bij jou in de buurt.

Informatie en ondersteuning

In Unit Victor vind je een overzicht van relevante veteranenorganisaties. Indien nodig kun je via je postcode de dichtstbijzijnde nuldelijnswerker vinden en direct contact opnemen. Ook vind je contactgegevens voor professionele hulp en een Vraag & Antwoord onderdeel met belangrijke informatie rondom je uitzending en terugkomst.

Gratis downloaden

Word ook onderdeel van het netwerk speciaal voor veteranen! Unit Victor is gratis te downloaden via https://unitvictor.app/app.

Vond je dit artikel nuttig?
JaNee

Misschien ook interessant

Motorrijders en scholieren herdenken bij het Vliegersmonument

DRONTEN – In aanloop naar de Nederlandse Veteranendag is het gebruikelijk dat vanuit alle windrichtingen [...]

Multimediavoorstelling “Missie Geslaagd”

DRONTEN – Ruim 600 scholieren uit het basisonderwijs hebben op 5 oktober de multimedia voorstelling “Ver [...]