Klimboom krijgt post uit uitzendgebied

Klimboom ontvangt post uit litouwen

DRONTEN – KBS De Klimboom was een van de deelnemers aan onze jaarlijkse kerstkaartenactie. En wat een verrassing lag er ineens voor de leerlingen van juffen Kim en Eva in de klas!

Rotatie 14 van de Multinational Battlegroup Litouwen vond het zo leuk om post van de Cool Cats te krijgen dat zij besloten om iets terug te sturen.

“Er lag vanochtend een pakketje op ons te wachten. Aan de sticker konden we al zien dat het pakketje de douane was gepasseerd. Er werd druk gespeculeerd over de inhoud, al snel hadden we het vermoeden dat we dit hadden ontvangen n.a.v. onze zelfgemaakte kerstkaarten. En dat klopt, wat ontzettend gaaf!” aldus juf Kim.

Pennen, stickers, armbandjes, ansichtkaarten, pins en een heuse gesigneerde poster werden opgestuurd. Eerder kregen de Cool Cats ook al bedankjes via de email op hun kerstkaarten.

Deze geweldige reactie uit het uitzendgebied laat maar weer eens zien hoe fijn de militairen het vinden als er vanuit Nederland een stukje waardering is voor het werk dat onze Nederlandse krijgsmacht voor de inzet van vrede en veiligheid doet.
En met een wereld die enorm onrustig is en waarbij de onrust steeds dichter naar Europa komt, lijkt vrede en veiligheid ineens een stuk minder vanzelfsprekend.

Vond je dit artikel nuttig?
JaNee

Misschien ook interessant

Dronter fractie laat zich informeren door Veteranen

DRONTEN – Tijdens het tweemaandelijkse veteranencafé van onze stichting op 9 april, werden wij vergezeld [...]

Uitslag enquête: Waarvoor kom jij naar het café

De afgelopen maanden hebben wij op de website een enquête gehouden met redenen waarvoor jij [...]