Kerstboodschap van uw voorzitter

Kerstgroet Voorzitter

Biddinghuizen, december 2023

Beste medeveteranen, donateurs, vrijwilligers en sympathisanten,

Aan het einde van het jaar is het de gewoonte om terug te kijken op het jaar wat alweer bijna voorbij is. Een jaar waarin we weer helemaal vrij konden bewegen zonder beperkingen, een jaar waarin we elkaar weer konden ontmoeten en spreken. We hebben genoten van diverse veteranen cafés, al dan niet met een lezing. De 2e Dronter veteranen dag en nog veel meer en natuurlijk niet te vergeten het Witte Anjerperk.

Deze activiteiten zijn natuurlijk niet mogelijk zonder de hulp van donateurs, vrijwilligers en alle andere aangeboden hulp. De volgende donateurs hebben ons afgelopen jaar ook weer volop gesteund: Lunchroom De Pionier, EPS, DM Compusoft, AH Jan Schuurhuis en Hallo.

Maar ook Efesto Biddinghuizen wil ik vernoemen. Zij hebben de bloembak voor ons mooie Witte Anjerperk gemaakt. Waarbij natuurlijk de groenvoorziening Dronten en de onderaannemer niet vergeten mogen worden.

Maar ook een jaar waarin wij blijven denken aan onze medeveteranen die ons ontvallen zijn of in moeilijke tijden verkeren, op welke manier dan ook. Wij hopen dat ze ons weten te vinden als het nodig is, dan kunnen wij een helpen of ondersteunen binnen onze mogelijkheden.

Ook was 2023 een jaar waarin er veel gebeurde in Nederland en op de wereld. We hebben allemaal de beelden gezien op TV of andere media. Niet alle dingen stemmen ons vrolijk maar veel kunnen we er niet aan veranderen. De oorlog in Oekraïne is wat naar de achtergrond verdwenen, waarbij de oorlog in de Gazastrook nu op de voorgrond staat. De verkiezingen in Nederland hebben ook een duidelijke verandering te weeg gebracht, waarbij we maar moeten afwachten wat dat allemaal gaat brengen. Zonder ook maar enige voorkeur uit te spreken hoop ik op alle gebieden op een goede en verstandige afloop.

Natuurlijk kijken we ook vooruit naar 2024, waarbij we moeten afwachten wat het allemaal gaat brengen. We kunnen niet veel meer doen dan het beste ervan hopen. Natuurlijk hoop ik velen van u te zien bij een van onze activiteiten (volg de nieuwsbrief) waarbij we altijd van gedachte kunnen wisselen en samen kunnen kijken naar wat we voor elkaar kunnen doen in deze roerige tijden.

Natuurlijk hoop ik dat jullie je bij ons aansluiten om meer te kunnen doen voor onze veteranen binnen de gemeente. Welkom zijn jullie altijd om tijdens onze veteranencafe’s van gedachte te wisselen, ieder nieuwe gedachte of inzet is welkom. Samen staan we sterk.

Afsluitend wil ik jullie namens de stichting hele mooie en fijne kerstdagen wensen en natuurlijk het allerbeste voor 2024. Maak er wat moois van.

Misschien treffen we elkaar op een van onze activiteiten of ergens anders, altijd welkom.

Met veteranengroet, namens het bestuur,

Paul van Tintelen, uw voorzitter

Vond je dit artikel nuttig?
JaNee

Misschien ook interessant

Uitslag enquête: Waarvoor kom jij naar het café

De afgelopen maanden hebben wij op de website een enquête gehouden met redenen waarvoor jij [...]

Kerstgroet van de voorzitter

Wat hebben we een bewogen jaar achter de rug. Het begon allemaal zo mooi, een [...]