Kerstboodschap van de voorzitter

Voorzitter Paul

Beste mede veteranen, donateurs, vrijwilligers en sympathisanten,

Aan het einde van weer een bewogen jaar, wil ik jullie vanuit de stichting als eerste hele mooie kerstdagen en het beste voor 2022 wensen. Maak er wat moois van, hopelijk onder betere omstandigheden als het afgelopen jaar.

Verder wil ik natuurlijk graag even terugblikken op afgelopen jaar. Een jaar waarin we weinig tot niets konden doen vanwege de coronapandemie. Natuurlijk hebben we wel de goedgeslaagde mediashow gehad en zelfs een erg gezellig veteranen café. We hadden graag meer willen doen, maar ja………We bedanken natuurlijk wel alle vrijwilligers die ons hierbij ondersteund hebben, zonder verder namen te noemen. Ook alle donateurs natuurlijk weer bedankt voor de bijdrage.

De huidige langslepende situatie heeft natuurlijk zijn weerslag op ons allen en heeft veel invloed op onze mogelijkheden. Hopelijk kunnen we in 2022 weer meer voor elkaar betekenen en op z’n minst weer eens gezellig kletsen tijdens een veteranen café.

Vooruitkijkend naar 2022 hebben we als stichting natuurlijk wel wat dingen die we graag willen doen, maar dat is allemaal sterk afhankelijk van de ontwikkelingen. Verder hebben we als bestuur wel het een en ander in het vat zitten waar we volgend jaar mee verder kunnen. Gesprekken met de gemeente/burgemeester zijn in wording, helaas nog geen vaste afspraken. Maar dat blijft een beste klus om het voor elkaar te krijgen, maar de schouders gaan eronder. We gaan het zien in 2022. Hopelijk gaan we elkaar veel ontmoeten in 2022, waar dan ook.

Als laatste wil ik toch nog even stilstaan en terugdenken aan diegene die ons afgelopen jaar ontvallen zijn. Maar ook onze medeveteranen die o.a. door de sociale beperkingen of andere oorzaken in persoonlijke problemen zijn verwikkeld. Voor eenieder sterkte in deze moeilijke tijden.

Nogmaals fijne kerst en het beste voor 2022, blijf gezond.
Met veteranen groet, namens het bestuur
Paul van Tintelen, uw voorzitter

Vond je dit artikel nuttig?
JaNee

Misschien ook interessant

Dronter fractie laat zich informeren door Veteranen

DRONTEN – Tijdens het tweemaandelijkse veteranencafé van onze stichting op 9 april, werden wij vergezeld [...]

Toch een dodenherdenking

DRONTEN – Een virtuele herdenking online en een herdenking met een minimaal aantal deelnemers op [...]