KBS De Klimboom krijgt reactie op kerstkaarten

DRONTEN – Elk jaar schrijven wij de basisscholen uit de gemeente Dronten aan om mee te doen aan onze jaarlijkse kerstkaarten actie. En als ze geluk hebben, ontvangen ze ook een reactie uit het missiegebied.

Dat geluk hadden de Cool Cats van KBS De Klimboom!
Op initiatief van juf Kim gingen ze aan de slag en maakten ze een mooi pakketje kaarten. Deze week ontvingen wij van juf Kim een bericht dat er reacties uit Jeruzalem en Bahrain waren binnengekomen.

“Hierbij wil ik u namens het NL Detachement van Combined Martime Forces (CMF) Bahrain hartelijk bedanken voor de leuke kerstkaart die wij mochten ontvangen van één van uw leerlingen (Hugo, gp7).

Namens mijn collega’s wens ik u en uw leerlingen Prettige Kerstdagen en een heel gezond 2024.

Mvg,
SNR in Bahrain

CDR Arend”

En vanuit Jeruzalem ontving Jorre een persoonlijke boodschap.
Kapitein Robbert en zijn collega Dennis waarderen de kerstkaart van Jorre. “Dat je aan ons denkt laat zien dat je weet dat vrijheid niet vanzelf sprekend is.”, aldus de kapitein die voor de Verenigde Naties uitgezonden is als militaire waarnemer naar het Midden-Oosten.

Juf Kim gaf bij ons aan dat ze het “gaaf” vond dat deze militairen de moeite namen om een reactie terug te sturen. “Heel waardevol”.
In reactie hierop hebben de veteranen uit Dronten laten weten dat de inzet van de Cool Cats juist heel waardevol is. Het sturen van een fysieke kerstkaart maakt juist het verschil en een reactie op de gedane moeite is de waardering van hun inspanning.
Hopelijk ontvangen meer scholen volgend jaar ook een reactie uit de missiegebieden.

 

 

Vond je dit artikel nuttig?
JaNee

Misschien ook interessant

Wenskaarten Actie

Wist je dat er momenteel meer dan 1000 Nederlandse militairen op verschillende missies over de [...]

Veterans View weer naar Dronten

DRONTEN – Vorig jaar konden de inwoners van de gemeente Dronten al kennis maken met [...]