Wanneer

29-04-2023    
19:30 - 23:00

Waar

De Meerpaal
De Rede 80, Dronten, 8251 EX

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht komt zaterdag 29 april op uitnodiging van Rotaryclub Dronten naar De Meerpaal in Dronten en verzorgt het populaire ‘Jukebox’ programma.
Bezoekers kunnen bij de ingang hun voorkeur aangeven en het orkest neemt die nummers op in hun playlist. Van film tot popmuziek, van House tot marsmuziek. Het is een bewezen succesformule waarmee het orkest door het land trekt.

Rotaryclub Dronten biedt de Veteranen uit de Gemeente Dronten de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief (50%) kaarten te bestellen. Deze kaarten zijn voor 50% gesponsord en omdat het concert mede in het kader staat van: “Vrijheid en Opdat wij nooit zullen vergeten”, denken ze dat het mooi zou zijn als er ruimte is voor de Veteranen uit de Gemeente Dronten. Daarom ondersteunt de Rotaryclub dit graag op deze manier.

Het professionele Orkest Koninklijke Luchtmacht speelt tijdens het benefiet optreden gedurfd en vernieuwend met een unieke eigen sound. Daarmee kan ze zich meten met de internationale top van bigbands en orkesten. Naast het gerenommeerde Metropole Orkest is het Orkest Koninklijke Luchtmacht het enige beroepsorkest in Nederland dat zich volledig heeft toegelegd op de moderne en populaire lichte muziek.

Het orkest treedt samen op met enkele vooraanstaande solisten en artiesten en weet van elk concert een enerverende belevenis te maken. Zo deelt het orkest het podium in de Meerpaal in Dronten met onder meer Jeroen van den Berg en Talita Angwarmassa. Zij vertolkte hoofdrollen in onder meer musicals als Saturday Night Fever, Hair en The Bodyguard. Jeroen van den Berg maakte naam en faam als zanger van jeWelste, maar hij zong ook als solist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en in het theater als gezicht van Top 2000 Live.
Cabaretier Patrick Sytsema verzorgt de presentatie van het optreden op 29 april.

De opbrengst van het benefietconcert komt volledig ten goede aan het Geert Popkema Jeugdfonds en aan de Stichting 4 mei Herdenking Dronten. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Meerpaal: https://www.meerpaal.nl/theater/orkestvandekoninklijkeluchtmachtindronten/

Reserveer jou kaarten als veteraan (inloggen verplicht) vóór woensdag 26 april 12:00 uur !

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.