Coronavirus Update 12 mei

Corona Update 12 mei 2020

De overheid heeft met ingang van 11 mei de Rules of Engagement omtrent het COVID-19 virus versoepeld. Wat betekent dat voor het activiteitenprogramma van onze stichting? Dat lees je in deze update.

Overzicht corona maatregelen
Beknopt overzicht versoepeling corona maatregelen

Veteranencafé

Als de versoepelingen niet leiden tot een groei van het aantal besmettingen, kunnen mogelijk per 1 juni  de restaurants weer open voor maximaal 30 bezoekers. Vanaf 1 juli mogen er weer georganiseerde samenkomsten plaatsvinden van maximaal 100 personen.
In theorie kunnen we dan weer onze Veteranencafés gaan organiseren. Of dit, gezien het feit dat een groot deel van de bezoekers in de risicogroep valt, haalbaar en raadzaam is, zal het bestuur, in samenspraak met Lunchroom De Pionier, de komende tijd bespreken. Zodra we meer informatie hebben over de V-cafés, laten we dit via onze kanalen aan je weten.

Activiteitenkalender

In de planning stonden nog enkele grote activiteiten. Sleepbootdag in Biddinghuizen, 75 jaar Vrijheid en de uitvoering van Vrij Land (voor scholieren). Voor alsnog heeft het bestuur besloten om niet deel te nemen aan de Sleepbootdag en de overige activiteiten staan on hold in afwachting van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. We houden hierbij rekening met de richtlijnen en planning zoals die voor de rijksoverheid en het RIVM zijn opgesteld.

Naar mate de tijd vordert en de berichtgeving omtrent de ontwikkelingen gunstig zijn, zal het bestuur met een nieuwe update komen.

Denk aan jezelf en je omgeving!

Thony Boeije,
voorzitter

Vond je dit artikel nuttig?
JaNee

Misschien ook interessant

Dronter fractie laat zich informeren door Veteranen

DRONTEN – Tijdens het tweemaandelijkse veteranencafé van onze stichting op 9 april, werden wij vergezeld [...]

Coronavirus Update 12 mei

De overheid heeft met ingang van 11 mei de Rules of Engagement omtrent het COVID-19 [...]