Bestuurswisseling

DRONTEN – Ze is een vertrouwd gezicht binnen de Stichting Veteranen Gemeente Dronten, zorgt voor een vrolijke noot en heeft in coronatijd voor de online herdenking tijdens de Dodenherdenking een interview gegeven. Lotte heeft aangegeven momenteel geen ruimte te hebben om haar functie in het bestuur voort te zetten.

Een gemis voor het bestuur want Lotte bracht goede ideeën in en hield zich vaak bezig met Lief en Leed. Daarom is (volgens een oude traditie) in klein comité afscheid van Lotte genomen onder het genot van een kroketje bij Het Eiland.

Ook hebben we een nieuwkomer. Erwin heeft het stokje overgenomen van penningmeester Joop. Joop neemt komend jaar zitting als algemeen lid in het bestuur en zal eind van dit jaar “afzwaaien”. Erwin heeft zich bij het bestuur gemeld en is met ingang van boekjaar 2023 de nieuwe penningmeester.
Erwin is een oud gediende. Bij oprichting van de Veteranencommissie in Dronten, was Erwin al eens secretaris. Via deze weg willen wij ook Joop hartelijk danken voor zijn jaren als penningmeester en Erwin veel succes wensen in zijn nieuwe functie.

Vond je dit artikel nuttig?
JaNee

Misschien ook interessant

Statement vanwege coronavirus

Het coronavirus probeert de hele wereld te veroveren. Onze overheid heeft verregaande maatregelen afgekondigd om [...]

Uitslag enquête: Waarvoor kom jij naar het café

De afgelopen maanden hebben wij op de website een enquête gehouden met redenen waarvoor jij [...]