Stichting Veteranen Gemeente Dronten

Beste ,

Het nieuwe jaar is begonnen, daarom alsnog de beste wensen voor het nieuwe jaar.
Een jaar waarin wij hopen onze geplande activiteiten weer te kunnen uitvoeren. Hopelijk ook een jaar waarin er een veteranendag in Dronten komt. Maar in ieder geval een jaar waarin het bestuur de stichting verder zal ontwikkelen.

In deze nieuwsbrief lees je de eerste stappen die het bestuur heeft gemaakt, een dankwoord van Anton en meer over het succes van de kerstkaartenactie.

We horen graag weer wat je van de nieuwsbrief vindt!

Met veteranengroet,

Arjan de Wit,
webmaster

Lief en Leed

In de nieuwsbrief van oktober vorig jaar moesten wij melden dan Anton Elshof zijn vrouw had verloren. Anton heeft ontzettend veel reacties mogen ontvangen. Hij vond dit hartverwarmend en overweldigend. Omdat het aantal reacties zo groot was, kon Anton iedereen onmogelijk allemaal persoonlijk bedanken.
Daarom heeft hij ons gevraagd om jou hartelijk te bedanken voor je steun die hij mocht ontvangen. Anton waardeert dit enorm.

Nieuws van het bestuur

Het voordeel van de coronacrisis is dat we als bestuur de gelegenheid hadden om zaken die telkens bleven liggen, nu eindelijk eens af te handelen.
Eén van die zaken was het accorderen van het Huishoudelijk Reglement. Dat is nu een feit en staat vanaf heden op onze website. Graag nodigt het bestuur je uit om het HHR door te lezen.

Naar het HHR
Nieuws van de website
Veel bedankjes op kerstkaarten
“Een kaartje. Kleine moeite, groot plezier”, was lange tijd een slogan die ‘s lands grootste postverwerker gebruikte. Dat geldt zeker voor de kerstkaartenactie die onze stichting eind vorig jaar startte…
Lees meer...


Activiteitenkalender

Onder voorbehoud van de maatregelen en het verloop van de COVID-19 pandemie, willen wij je toch graag onze activiteitenkalender voor de komende maanden presenteren.

  12 januari, Nieuwjaarsbijeenkomst in het Veteranencafé AFGELAST
  09 maart, Contactavond in het Veteranencafé
  27 april, Deelname Aubade Koningsdag Biddinghuizen
"Nieuw" Veteraneninstituut
"Nieuw" Veteraneninstituut
Zes organisaties, die zich al jaren inzetten voor veteranen, dienstslachtoffers en hun relaties gaan samen in nieuw Nederlands Veteraneninstituut
Lees meer...

Vind je deze nieuwsbrief nuttig?

      

Voor tips en Lief en Leed: mail de webmaster

Stichting Veteranen Gemeente Dronten
Philipsdaalder 14, Dronten
alle rechten voorbehouden
Facebook Twitter LinkedIn
Wijzig je abonnement    |    Bekijk online