Stichting Veteranen Gemeente Dronten

Beste ,

De wenskaarten actie is beƫindigd. De kaarten zijn opgestuurd naar de Militaire Post Organisatie.
Langs deze weg wil ik jouw school hartelijk danken voor de inzet!
Dit jaar was de eerste keer dat wij deze actie georganiseerd hebben. Het heeft geresulteerd in 182 kerstkaarten. Een mooi getal voor een eerste keer.

Een verslagje van de actie met foto's staat op onze website en is hieronder te lezen.

Hopelijk mogen we volgend jaar weer op jullie inzet rekenen.

Met veteranengroet,

Arjan de Wit,
webmaster

Massaal gehoor aan wenskaarten oproep


In september van dit jaar hebben wij een oproep gedaan om onze actief dienende militairen op missie een hart onder de riem te steken. Velen van hen, zo'n 1000 militairen, zijn op uitzending en kunnen de kerstdagen en jaarwisseling niet bij hun geliefden vieren.

En aan die oproep is een goed gehoor gegeven! We mochten vele enveloppen met kerstkaarten ontvangen, waarvoor onze hartelijke dank!
Met name de groepen 4 en 5 (7-8 jarigen) van de basisschool hebben mooie kerstkaarten gemaakt. Allemaal voorzien van een warme groet voor de ontvanger.

De kerstkaarten zijn over gedragen aan de Militaire Post Organisatie en zullen tezamen met een kerstwens en geschenk van Defensie naar de uitgezonden militairen worden opgestuurd.

Jammer genoeg hadden we niet genoeg kaarten om elke militair van een wenskaart te voorzien. Daarom zullen we volgend jaar deze actie natuurlijk herhalen.

 

Stichting Veteranen Gemeente Dronten
Philipsdaalder 14, Dronten
alle rechten voorbehouden
Facebook Twitter LinkedIn
Wijzig je abonnement    |    Bekijk online